Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Тенис турнир за любители и аматьори

На 01.03.2015 г. се проведе тенис турнир за любители и аматьори, формат двойки жени, организиран от Агенция за регионално икономическо развитие - Стара Загора, посветен на 20 годишния юбилей на Агенцията и 7 години информационен център Европа Директно - Стара Загора.
Турнирът беше своеобразно начало на серия от събития, които предстои да бъдат организирани по този повод. Трябва да отбележим, че АРИР – Стара Загора за пръв път организира събитие от такова естество, но оценката, която получи е повече от добра.
Сутринта на 1-ви март, въпреки облачното време, участниците озариха Тенис комплекса Августа Траяна – Стара Загора, със своите усмивки, мартеници и пожелания за здраве. Може да се каже, че се събраха участници от всички краища на Южна България - Бургас, Сливен, Ямбол, Нова Загора, Казанлък, Раднево, Димитровград, Пловдив, Пазарджик, София и Стара Загора, разбира се. Общият брой на двойките беше 15, разпределени в 4 групи. При мачовете в групите A, B и C, нямаше изненади, но истински драматизъм и обрати се получиха в последната група D. В крайна сметка първи в тази група се класираха Алекс и Елена (Сф). След дълги и оспорвани мачове в четвърт финалите до полуфинал достигнаха Наталия (Бс) и Лили (НЗ) от група А, Гергана Николова и Светла (Бс) от група В, Антоанета (Кз) и Гергана Димитрова (Бс) от група С и Анелия и Стефка (Сф) от група D.
На финала, в изключително красив мач от страна и на двете двойки, се наложиха, с резултат 6:2, Антоанета Маркова (Кз) и Гергана Димитрова (Бс).
През целия ден и до късно вечерта се изиграха 29 мача, резултатите от които публикуваме по-долу.
Всички участници в турнира си тръгнаха с информационни материали, осигурени от АРИР – Стара Загора, ЕД – Стара Загора и Информационното бюро на ЕП в България. Освен тях финалистите получиха купи, съответно за пъро, второ и две трети места. Майките, с деца до 10 г. получиха книжки „Познавате ли флората и фауната на Европа?". Имаше и награди за първата записала се за турнира двойка, за най-младия участник, за най-оригинално облечена двойка, за участниците в допълнително играната среща, която имаше за цел да стимулира начинаещите в този спорт. На края имаше и торта с благодарност към всички, които участваха и спомогнаха за успешното провеждане на този турнир. А пожеланието от участниците към организаторите беше турнирът да се превърне в традиционен с издание всяка година в началото на март.

 

 

Местоположение : Тенис комплекс Августа Траяна – Стара Загора

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news