Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Стара Загора и Казанлък се включиха в Европейската седмица на мобилността с Европа Директно

Стара Загора и Казанлък се включиха в Европейската седмица на мобилността с Европа Директно - Стара Загора

На 22 и 23 септември в двата града се проведоха 2 събития:  „Еко-разходка", което бе обвързано и с темата на 2012 Европейска година на активния живот на възрастните хора и солидарността между поколенията и вело-обиколка - съответно в Станционната градина в Стара Загора и на площад Севтополис в Казанлък.

 

Включилите се участници от всички възрасти надхвърлиха 150. И в двата града те бяха от всички възрасти. Всеки, преминал през контролните постове и събрал и 4-те печата, на финала изтегли своята награда. За участниците организаторите бяха предвидили удобна чанта с бутилка вода и ябълка за „из път" и много информационни материали на финала.

 

На запалените велосипедисти бяха раздадени светлоотразителни жилетки по техен размер, които да използват и в ежедневното си каране на колело. Представители на КАТ и в двата града обясниха на децата как да участват безопасно в движението.

 

Екипът на Европа Директно - Стара Загора благодари на всички участници за активността им, както и за партньорството и подкрепата на Община Стара Загора, Община Казанлък, ОД  МВР - Стара Загора, КАТ - Стара Загора, КАТ - Казанлък,  МОС - Стара Загора, МОС - Казанлък, „Различният поглед", Национална Младежка мрежа, Дамски клуб "Орлица" - Казанлък.

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news