Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Фотоизложба по случай 5 октомври

Европа Директно - Стара Загора организира съвместно със Сдружение "Болкан Асист" представянето на фотоизложба «Регенерацията - шанс за устойчиво развитие». Изложбата е част от проект, реализиран с финансовата подкрепа на правителството на Кантон Берн, Швейцария.

Изложбата е подготвена от членове на работната група по проекта и участници в работно посещение в Швейцария през август 2010 г. Тя представя 60 проекта, реализирани по принципите на регенерацията и устойчивото развитие в България, Швейцария, Великобритания, Германия и др.

По случай Деня на Стара Загора 5 октомври Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора и Община Стара Загора ще открият изложбата на 28 септември от 16:00 във фоайето на сградата на Община Стара Загора. Между 28 септември и 7 октомври граждани и гости на Стара Загора ще могат да видят как умелото използване на остарелите местни ресурси (сгради, терени, производствени мощности и др.) може да доведе до съживяването им за нов живот и предназначение.

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news