Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Заедно за Великден

На 23 април от 11:00 часа, ден преди Възкресение Христово, Европейски информационен център Европа Директно – Стара Загора, Обществен дарителски фонд – Стара Загора и Сдружение „Самаряни” ще отбележат светлия празник заедно с ползвателите на услугите на социалната кухня към Катедрален храм “Свети Великомъченик Димитър”.

Специално за събитието, ученици от Професионална гимназия по облекло и хранене „Райна Княгиня” в Стара Загора, са приготвили вкусни козунаци, кифли и курабии, които организаторите на инициативата ще раздадат за празничния ден.

Кампанията „Заедно за Великден” ще стигне и до други граждани на Стара Загора. Собственоръчно боядисани яйца от представители на трите участващи неправителствени организации ще допълнят Великденските пакети, които ще зарадват в празничните дни, гостите на социалната кухня към храм „Паисий Хилендарски” в кв. Зора, жени и деца от Кризисен център „Самарянска къща“, Звено „Майка и бебе“ и младежи от „Наблюдавано жилище”.

В обявената от Европейския съвет и Европейския парламент 2011 Европейска година на доброволчеството, Великден е поредния повод, с който представители на неправителствения сектор в Стара Загора демонстрират желанието и възможността си да работят заедно за гражданите и обществото.

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news