Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

„Европа Директно” организира лекция за бъдещите полицаи

На 07.09.2010 Европейски информационен центърЕвропа Директно – Стара Загора, офис Казанлък организира лекция в Центъра за специализация и професионална подготовка на Академията на Министерство на вътрешните работи, намираща се в близост до парк „Тюлбето” над Казанлък.

Младите курсисти имаха възможността да получат подробна информация относно сигурността на ЕС и най-вече да се ориентират в тънкостите на Шенгенското споразумение.

С помощта на лектора Христо Христакиев, асистент в Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски”, бъдещите пазители на реда бяха запознати в продължение на два учебни часа с особеностите на полицейското сътрудничество в Европейския съюз, различните му форми и процедури, които трябва да бъдат следвани.


Европейски информационен център „Европа Директно” успя да предостави и множество материали, свързани с обща информация за Европейската общност, както и специализирана литература, покриваща теми от общностното право, сигурността и вътрешния ред на Европейския съюз и близките на 27-те държави-членки съседи.

 

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news