Обучения

Института за европейско обучение, Брюксел (European Training Institute) и Центърът за иновационен транфер и обучение, София организират съвместно курс за подготовка за конкурсите за работа в Европейската комисия. Обучението се провежда за пръв път в България и е адаптирано към новите методи на подбор, прилагани от на Европейската служба за подбор на персонал (ЕPSO). Лекторът който ще проведе обучението е международен експерт с богат опит в областта на подготовката на кандидати за работа в Европейските институции.

Обучението се състои от два модула, като всеки от тях съответства на специфичните изисквания на въведените два етапа на процедурата по подбор.

Модул I ще се проведе на 16/04/2010 г. в София. Модул II е планиран за месец Септември 2010. В момента тече записване на кандидати за обучение в Модул I. Краен срок за приемане на заявки – 26/03/2010 г. Обучението ще бъде на английски език.

 

Заповече информация, относно обучението тук

 

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news