Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

9 май – Ден на Европа

9maiВъв всички 11 общински центрове на област Стара Загора ще бъде отбелязан Деня на Европа със събития, насочени към децата. Те включват подреждане на мегапъзел (150 см / 200 см), викторина за Европейския съюз с награди, рисунки на асфалт, засаждане на европейско коледно (иглолистно) дръвче, презентация и филм за биоразнообразието, разпространение на материали и презентация за дейността на Детски парламент (за учители, педагодически съветници, читалищни работници и родители). Кампанията започна на 26 април и продължава до 11 май включително.

10 май в Стара Загора

„Децата на Европа” - празник с Европа Директно, община Стара Загора и Детски Парламент
Място: Парк „Пети октомври”
Начало: 17.30 ч.

Разгледайте снимки от събитията организирани от Европа Директно - Стара Загора за Деня на Европа в общините Раднево, Павел Баня, Опан, Гълъбово, Гурково, Чирпан и Братя Даскалови.

Информационен център Европа Директно - Стара Загора, офис Казанлък откри на 3 май /понеделник/ от 17.00 часа изложба на тема "Моето Европейско гражданство" с печелившите детски творби от конкурса. Експозицията може да видите в гр. Казанлък, Изложбена зала, ул. "Искра"№4. Отличените деца ще бъдат лично наградени от патрона на конкурса - депутата в Европейския парламент Илиана Иванова на церемония на 10 май.

 

До 18 май в Градската художествена галерия - Стара Загора може да разгледате изложба на тема „Аз и Европа". Тя е инициирана от Градска художествена галерия Стара Загора, Европейски информационен център „Европа директно" - Стара Загора  и осъществена с любезното съдействие  на Община Стара Загора.

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news