Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

ПЪТУВАЩ САЛОН НА ОБРАЗОВАНИЕТО 2009

affichette salonПо покана на Аланс Франсез в Стара Загора, Европейският център Europe Direct участва с информационен щанд в Пътуващия салон на образованието 2009. Той се организира от Центъра за култура и сътрудничество - Френски институт София, със съдействието на Агенция CampusFrance Париж, от Френския център за сътрудничество „Жан Моне” - Скопие и с медийното партньорство на RFI България.

Събирайки на едно място френски висши учебни заведения и представители на франкофонските програми в България, тази проява предоставя възможност за директен контакт със студентите и има за цел да развива студентската мобилност и изграждането на сътрудничество между учебните заведения от трите страни. Ще бъдат представени възможностите за обучение във Франция както и във франкофонските програми в България и Македония.

На настоящия етап броят на българските студенти, записани във френски висши учебни заведения, е около 3000. Много от тях пребивават във Франция в рамките на европейските програми за обмен Еразъм, Леонардо или по програми за студентска мобилност, финансирани от Университетската агенция за франкофонията (AUF).

 

Снимки от събитието ТУК.

 

Стара Загора

2 ноември

10h00 – 18h00

Регионална библиотека

Варна

4 ноември

10h00 – 18h00

Франкофонски център

Скопие

6 ноември

10h00 – 18h00

Дом на армията

София

9 ноември

Представяне на Програмата за политически науки в Дижон

10h30 – 13h00

Френски институт

 

 

В сайтовете www.bulgarie.campusfrance.org, www.if-medped.org, www.ccfskopje.edu.mk, може да се намери допълнителна информация за форума и участващите учебни заведения.

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news