Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

"Акция Климат" продължава в Казанлък

climate-exh4Информационната кампания, посветена на проблемите на климата и опазването на околната среда "Акция Климат", организирана от  Представителството на ЕК в България в партньорство с Федерация Зелени Балкани и българската мрежа на европейските информационни центрове "Европа Директно" ще гостува в Казанлък в периода 10 - 17 август 2009 г.

"Акция Климат" в  Казанлък ще бъде официално открита на 10 август 2009 г. (понеделник) от 17.30 часа пред Информационния офис на "Европа Директно" в Казанлък (ул.”Искра”№4) от г-н Стефан Дамянов, кмет на Община Казанлък и от г-жа Румяна Грозева, Ръководител на Информационния център „Европа Директно” – Стара Загора.

Гражданите и гостите на града ще могат да се запознаят отблизо с последиците от промените в климата, да получат информационни материали за глобалното затопляне, за това какво може да се направи в глобален мащаб и какви действия е предприел Европейският съюз. Подготвени са и индивидуални практични съвети за това как чрез малки промени във всекидневните си навици всеки един от нас може да помогне за ограничаване на атмосферното замърсяване.

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news