Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Форум за представяне на добри практики по програма Еразъм+

Да работим заедно

Форум за представяне на добри практики по програма Еразъм+

 

Информационен център Европа Директно – Стара Загора вече 10 години е част от мрежата Европа Директно и има за основна цел да информира гражданите за възможностите, които ни предоставя членството в Европейския съюз. Програма „Еразъм+", а преди това и програмите „Еразъм" и „Младежта в действие" бяха един от основните фокуси на информационните кампании на центъра през годините. На част от събитията са присъствали и експерти от Центъра за развитие на човешките ресури – национален координатор по програмата.

Продължавайки усилията си в тази насока и след успешното събитие, отбелязало 30 години от началото на Програма Еразъм през 2017г., Информационен център Европа Директно – Стара Загора организира на 11-ти декември събитие посветено на темата. Срещата, която ще бъде в Международния младежки център за работа с деца и младежи в риск (бившето кино „Жельо Диманов") в Стара Загора, има за цел да събере на едно място организации и институции, които работят по програма Еразъм+.

Поканата е насочена изцяло към организации от Област Стара Загора, които са в етап на изпълнение или вече са приключили успешно проект по програма Еразъм+. Благодарение на съвместната ни работа с Центъра за развитие на човешките ресурси, успяхме да идентефицираме организации, които биха могли да споделят своя опит и добри практики по време на реализацията на проекти по програма Еразъм+.

Местоположение : Международен младежки център за работа с деца и младежи в риск (бившето кино „Жельо Диманов")

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news