Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Регионален дебат на тема "EP reflections – in my region, my day, my future"

На 28 април 2014г., понеделник, от 18:00 часа, в Амфитеатралната зала на Регионална библиотека „Захарий Княжески” в Стара Загора, Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора организира регионален дебат с петима действащи представители на България в Европейския парламент.

Събитието е част от проекта на Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора „EP reflections – in my region, my day, my future”, съфинансиран по специално споразумение с Генерална Дирекция „Комуникация” на Европейския Парламент.

Дебатът ще бъде посветен на ролята на Европейския парламент в ежедневието на европейските граждани. Ще бъде отделено специално внимание върху ролята на българските представители, техните функции, задължения и правомощия. Модератор ще бъде Бойко Благоев, Връзки с обществеността към Информационното бюро на Европейския парламент в България.

В рамките на два часа Евгени Кирилов, Андрей Ковачев, Маруся Любчева, Надежда Нейнски и Антония Първанова ще разискват важността на европейския вот и ще отговарят на въпроси на аудиторията. Дебатът е отворен за всички заинтересовани страни и за широката публика.

Регионалният дебат „Размисли за Европейски парламент – в моя регион, моето ежедневие, моят живот” няма абсолютно никаква политическа насоченост и отразява единствено работата на Европейския парламент и важността всеки европейски граждани да упражни правото си на вот по време на изборите, които ще бъдат проведени между 22 и 25 май във всички страни-членки на ЕС.

Дебатът на тема "EP reflections – in my region, my day, my future" ще бъде излъчен и от регионалната Телевизия Стара Загора и е отворен за всички заинтересовани страни и за широката публика.

Местоположение : Амфитеатралната зала на Регионална библиотека "Захарий Княжески" гр. Стара Загора

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news