Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Европа Директно - Стара Загора организира информационен семинар по програма „Еразъм+“

Европейски информационен център ,,Европа директно - Стара Загора“ в партньорство с Община Казанлък организира информационен семинар по повод стартирането на новата европейска програма ,,Еразъм +“ в областта на образованието, обучението, младежта и спорта. Програма „Еразъм +“ обединява досега действащите програми ,,Младежта в действие“ и ,,Учене през целия живот“ и техните подпрограми. Целта на програма ,,Еразъм +“ е да се подобрят уменията и пригодността за трудовия пазар и да се подпомогне модернизацията на системите на образование и обучение и на дейностите, насочени към младежта.

Семинарът ще се проведе на 17 и 18 януари 2014 г. с начало 10.00 часа в конферентната зала на хотел "Палас" и е с предварителна регистрация на участниците. Лектор на семинара е Георги Филипов - асистент в информационния център на Представителството на Европейската комисия в България.

Сутрешната сесия на 17 януари ще бъде посветена на предстоящите избори за Европейски парламент на 25 май 2014г. Мотото на панела, който ще протече под формата на дебат-конференция, ще бъде "Този път е различно", а специално внимание ще бъде отделено на възможностите и ценностите, които споделят европейските граждани.

Местоположение : Конферентната зала на хотел ,,Палас“, гр. Казанлък

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news