Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Обучение за учители ”Да предадем идеите на Европа в училищата”

img_0360От 18 до 20 януари 2012 година Представителството на Европейската комисия в България, със съдействието на МОМН и регионалните инспекторати, организира обучение за учители от средните училища под надслов "Да комуникираме Европа заедно".

 

Основна цел на обучението е да запознае учителите от региона с дейностите и приоритетите на ЕС, както и с практични и полезни съвети и помагала, голяма част от които са организирани под формата на образователни състезания и игри и  биха били могли да бъдат полезни в ежедната работа с учениците.

 

Освен Представителство на ЕК, като лектори на обучението ще се включат и  представители на мрежата „Европа директно"- Стара Загора, Казанлък, Сливен и Ямбол, както и представители на младежки екип „Европа" - Велин Койчев от Казанлък, Георги Генов, Мартин Петров и др.

img_0156

Обучението се провежда на Старозагорски минерални бани и на него присъстват 64 учители  от областите Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас.

От регион Стара Загора има 22 представители на следните училища: Казанлък - ПМГ "Никола Обрешков", ХГ "Св.С.св.Кирил и Методий", ОУ „Никола Вапцаров", ОУ "Мати Болгария", СОУ "Екзарх Антим І"; Стара Загора - ГПЧЕ „Ромен Ролан", ПМГ "Гео Милев", СОУ "Васил Левски",  СОУ в Раднево,Чирпан и Гълъбово и др.

 

 

За  информация:

Диана Петрова

координатор

Информационен център „Европа директно", общински офис Казанлък

0879 021 9 95


 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news