Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Общинският офис на Европейския информационен център „Европа директно" представи филм за еко-лагера

 

На 26 септември от 18 часа във фоайето на Военен клуб /ДНА/, гр.Казанлък  се състоя премиерата на видеоматериал, посветен на участниците в доброволческия еко-лагер "Паниците", който се проведе  през м. юли 2011 г. като  част от образователния календар на Община Казанлък и поредното мероприятие от дейности на Европейски информационен център „Европа директно" - общински офис Казанлък за 2011 г.

 

Еко-лагерът  беше подготвен от общинския офис в Казанлък на Европейски информационен център „Европа директно"- Стара Загора,  в широко партньорство с няколко младежки организации от гр.Казанлък: Младежки център за развитие „Взаимопомощ", Национална скаутска организация-регион Казанлък, Български младежки червен кръст, секция „Милосърдие" - Казанлък.

 

 

Лагерната програма включваше ежедневни образователни и интерактивни занимания и тематични вечери за всички участници.

 

В еко-лагера участваха 36 ученици и младежи от област Стара Загора и  Казанлък , като част от тях бяха наградени за участието си в конкурса на Европа директно „Моята доброволческа история", друга част  за активното си  участие в дейности и доброволчески акции на общинския офис и своите организации.

Участието на 10 младежи в еко-лагера бе  финансирано в рамките на проекта „Еко-бъдеще" на МЦ „Взаимопомощ" .

 

В рамките на събитието се представя  и фото-изложба по проект"Еко-бъдеще" на организацията  СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ"-гр.Казанлък, финансиран от Загорка АД в рамките на Дарителски фонд.В изложбата са  включени снимки от различни дейности на центъра по проекта,: презентация за представяне на проекта, проведено в арт клуба на, работни ателиета в гр. Казанлък, Павел баня, Мъглиж, Николаево, Гурково и Стара Загора, както и от обучение за мултиплаери, еко лагер „Паниците", прожектиране на къси екологични филми.

 

 

 


 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news