Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Изложба на регионални победители в конкурс за био-пана

През месец юни 14-те информационни центъра Европа Директно в България обявиха победителите в организиран от тях конкурс за био-пана, изработени от билки и природни материали. Стотици деца, родители и учители от цялата страна се включиха в инициативата по темата на биоразнообразието. Творбите им носят послание за съхранение на биологичните видове, използването на билки и природни материали, както и за опазване на природата, която ни заобикаля.

На 24 юни от 12:00ч. в Информационния център на Европейския съюз (София, ул. "Московска" 9)г-жа Зинаида Златанова, ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, ще открие изложба, включваща трите най-добри пана от всеки от 14-те центъра в страната и ще поздрави победителите.

На място ще присъстват първенците от всеки център, а изложбата ще радва погледа на посетителите на Информационния център до 20 юли 2010 г.

 

 

 

 

Победителите на Европейски информационен център „Европа директно"- Стара Загора , които са включени в изложбата в София:

 

1 място: „Сова", Ивайло Игнатов Игнатов, 11 години, Ателие „Импресия", гр. Стара Загора

 

2 място: Преслав Миленов Димитров, ЦДГ 66 „Слънчева люлчица", гр. Стара Загора

 

3 място: „Кукер", деца от подготвителна група ЦДГ N 13"Мечо Пух", гр. Казанлък  Ръководители: Яна Ченалова, Мария Славчева

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news