Работа в Европа

Европейският парламент търси да назначи над 100 опитни служители в областта на сигурността за работа в Люксембург. Крайният срок за кандидатстване е 28 февруари 2020 г.

 

Европейският парламент се подготвя за назначаването на  служители  по  сигурността за своите сгради в Люксембург, вследствие на  процеса на създаване на вътрешна служба за сигурност, който вече започна в Брюксел и Страсбург. Във връзка с него Европейският парламент търси да назначи значителен брой опитни служители в областта на сигурността в Люксембург.

 

Това е възможност за успешно преминалите конкурса кандидати да работят пряко за Генералната дирекция за сигурността и безопасността на Европейския парламент.

 

Люксембург предлага благоприятна за семействата среда, която включва достъп до детските заведения на институциите и до Европейското училище.

 

Първоначалният договор е за  срок от една година и може да бъде подновен за още една година. Ако договорът бъде подновен втори път, това може да бъде за неограничен срок. След приключването на първите две години наетите на работа служители отговарят също така на условията за повишаване в рамките на категорията на функционална група 1.

 

Кандидатите следва да заявят своя интерес до 28 февруари 2020г., за да бъдат взети предвид.

 

Повече за изискванията, процедурата на подбор и условията на заплащане можете да откриете на този адрес: https://www.europarl.europa.eu/privacy-policy/files/security-and-access/bg-invitation-to-tender-2020.pdf

 

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news