Покани

гр. Стара Загора
ул. "Ген. Столетов" 127, тел: 042 605 007
гр. Казанлък
бул. "Розова долина" 6, тел. 0431 98260
гр. Ямбол 
ул. Раковски 1, п.к. 291, тел.: 046 66 29 39

От 10.30 ч. в сградата на Музеен комплекс в гр. Смядово той ще участва в среща-дискусия с представители на Управляващите органи по Оперативните програми на тема: „Европейските фондове - възможност за развитие на регионите и бизнеса в България". По-късно през деня министър Дончев ще отпътува за Разград, където от 14.00ч. ще посети офиса на Областния информационен център (бул. „България" № 34) и ще даде началото на инициативата „Дни на Европа в Разград", която центърът провежда в периода 8-12 октомври.  В рамките на своето посещение в Разград министър Дончев ще участва в дискусионен форум на тема „Добри практики от реализирани проекти, съфинансирани от Структурните и Кохезионния фондове на ЕС в Лудогорието".  Събитието ще се проведе от  15.00 ч. в конферентната зала на х-л „Лес".  Във форума участие ще вземат още кметът на община Разград Денчо Бояджиев, областният управител на област Разград  д-р Валентин Василев, представители на управляващите органи на оперативните програми, както и представители на всички общини от област Разград. Събитията са публични и отворени за медии.
виж цялата статия

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

Текущи покани

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 eu2018ro-banner

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news