Обучения

Най-голямата международна студентска организация AIESEC предлага целогодишни стажове за настоящи и бивши студенти до 30 години. Всяка година над 10 000 от членовете на AIESEC имат възможност да живеят в чужбина и да работят в сферата на мениджмънта, технолигиите, образованието и социалните дейности.

Подборът се прави след проверка на опита и мотивацията на кандидатите, както и тестване на техните езикови умения. Стажантите получават пълно съдействие от екипа на AIESEC при подготовката за заминаването си, процеса на намиране на стаж, интеграцията по време на престоя в чужбина, както и реинтеграцията след завръщането си от професионалния стаж.

Партньори на AIESEC са едни от най-утвърдените световни компании като Microsoft, HP, DHL, Electrolux и още хиляди други компании от целия свят, различни по големина и сфера на дейност. В момента има налични стажове за редица европейски държави, както и за Бразилия, Русия, Мексико и Турция.


За повече информация: http://plovdiv.aiesec.bg/internships/

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news