Новини

В Деня на детето Свилен Ноев, Стунджи, Орлин Павлов, Графа, Прея, Любо Киров, ЛаТиДа, Стефан Щерев, квартет ClassicArt и Орлин Цветанов и Радостин Събев-Шошо изпълниха песента „Дъга“ заедно със своите малки колеги от „Бон–Бон“.

„Дъга“, музика Виктор Чучков, аранжимент Яна Балева, Елизабет Нешева, текст Д. Шопов, режисьор Радостин Събев - Шошо, продуцент Рози Караславова "Bon-Bon Music".

Днес повече от всякога е изключително важно да чувстваме силата на единството и солидарността. Децата са сред героите по време на пандемията - те спряха да ходят на градина и училище, не можеха да играят навън или да се виждат със своите близки и приятели. Затова в Деня на детето 1 юни Бюрото на Европейския парламент в България и малките изпълнители от група „Бон-Бон“, заедно с техните по-големи колеги Свилен Ноев, Стоян Янкулов - Стунджи, Орлин Павлов, Владимир Ампов - Графа, Прея Осасей, Любо Киров, ЛаТиДа, Стефан Щерев, квартет ClassicArt и Орлин Цветанов и Радостин Събев- Шошо им подаряват едно по-различно изпълнение на  любимата детска песен „Дъга“ на композитора Виктор Чучков.

Включете се в кампанията #ЕвропаСрещуCovid19

В Деня на детето нарисувайте дъга или оцвететеедин от плакатите на кампанията на Бюрото на Европейския парламент, снимайте и споделете във вашите профили в социалните мрежи, като използвате хаштага #ЕвропаСрещуCovid19 и ни тагнете (@eplosofiaвъв Фейсбук, @EP_Bulgaria в ТуитъриИнстаграм). По този начин ще покажете личната си подкрепа за самоотвержената работа на хората, които се грижат за нас, нашите приятели, близки и роднини.

#ЕвропаСрещуCovid19

Много са примерите за солидарност между държавите - членки на ЕС, които си помагат една на друга в тази безпрецедентна криза в областта на общественото здраве. Освен чрез взаимното подпомагане между страните с осигуряване на медицинска апаратура и консумативи европейската солидарност се изразява и в намирането на общоевропейски решения. ЕС е единственото място, където държавите членки могат реално да работят заедно в търсене на изход от настоящата криза. Инструментите на ЕС, обменът на данни, координацията, финансирането и експертният опит са част от солидарността на ЕС и се използват активно в създалата се ситуация. На равнище ЕС се подготвя един истински колективен отговор на кризата.

В своята кампания под наслов  Европейският парламент е събрал истории за солидарност и надежда от цяла Европа.

 

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news