Новини

pokanaОперативна програма Развитие на човешките ресурси (ОП РЧР) и Агенцията по заетостта организират концерт за активиране на младежи на пазара на труда, който ще се проведе на 11 юни от 16,30 часа в Античен форумен комплекс гр. Стара Загора. Инициативата е продължение на миналогодишната кампания „Спри да циклиш" и с участието си в мероприятието Агенцията по заетостта ще покаже нагледно как чрез формат, атрактивен за младите хора, институцията скъсява дистанцията с тях и ги мотивира за търсене на желаната работа - основна част от реализацията на проект „Готови за работа".

По време на събитието младите хора, техните близки и приятели могат да се запознаят на място с начините за включване в трудовия пазар, подкрепата за заетост чрез ОП РЧР и услугите на Агенцията по заетостта. Импровизираните офиси на открито, снабдени с информационни материали, и квалифицирани консултанти от двете институции, ще бъдат на разположение на заинтересованите.

Музикалната програма, съпътстваща инициативата, включва участие на популярните български изпълнители Дара, Дичо и Теди Кацарова, фолклорни изпълнители и детски състави, които ще се погрижат за общото настроение на присъстващите.

Заповядайте на нашия информационен ден и станете част от случващото се!

Какво: Концерт с Теди Кацарова, Дичо и други млади изпълнители

Къде: Античен форумен комплекс гр. Стара Загора

Кога: 11 юни 2018 г., 16.30 часа

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

Текущи покани

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 eu2018ro-banner

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news