Новини

logo3ОТ 18-ТИ ДО 20-ТИ АПРИЛ 2013 В ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Тазгодишното 9-то издание на „На източния бряг на Европа“ е много специално, защото сме развили и обогатили възможностите за изява на участниците и сме подготвили нови и интересни културни събития за посетителите. Срещи с творчески екипи, обичани актьори, специални прожекции и възможности за установяване на полезни международни контакти са само част от нещата, които ви очакват!


· Фестивалът е кандидат-член на CIFFT – Международен Комитет на Туристическите Филмови Фестивали. За лауреатите в четирите категории от програмата ни това отваря врати към всички 16 фестивала, членуващи в престижната световна организация, и означава възможност продуктът им да придобие популярност на международни сцени.

· «Киното и градът» Известни игрални филми, снимани в български градове.
Маркетингови стратегии за интеграция на кино и туризъм.

· «Филмови спомени» Документални филми и пътеписи на туристическа тематика от минали времена. Бенефис на Симеон Идакиев – предавания от телевизионната поредица “Атлас”, започнала през 1968 г.

· «Специални филмови колекции» “Лимитирани прожекции” на отбрана филмова колекция с културна, историческа и екологична тематика.

Категории: Телевизионно предаване, Рекламен филм, Рекламен клип, Научно-популярен и документален филм
- Прожекции в реално време в Интернет.
- Опция за виртуално присъствие на церемонията по видео връзка.

 


КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ:
8-МИ АПРИЛ 2013
Повече информация, както и формуляр за участие, можете да намерите на сайта на фестивала На източния бряг на Европа“: http://tourfilm-bg.com/


„На източния бряг на Европа“ традиционно се провежда в партньорство с международната борса „Културен туризъм“ в древната столица на България, Велико Търново. През дните на фестивала Търново ежегодно се превръща в място за среща между бизнеса и водещите тенденции в модерната аудио-визуалната култура, взаимодействие, от което се раждат впечатляващи филмови туристически продукции. Фестивалът и тази година ще предложи на гостите си пъстра културно-развлекателна програма, за чиято елегантност сме се погрижили.


Очакваме ви!

_1_20120425_1630611138 _8_20120424_1418704901

_10_20120425_1027373371 _11_20120425_1295221582logo3

 

 

w w w . t o u r f i l m - b g . c o m

t o u r . f i l m f e s t @ g m a i l . c o m

+ 3 5 9 8 9 9 8 6 2 6 6 0

 

 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

vote2024

 

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg