Конкурси

Краен срок: 30 септември 2010
ЕВРОПА.ДНЕВНИК обявява конкурс за фотоистории "Разкажи ни за Европа". Победителите ще получат фотоапарат Olympus PEN E-PL1.
Обратно на модното да се пътува до екзотични дестинации в далечния изток, север и юг, ЕВРОПА.ДНЕВНИК имат общност на "Пътуващите в Европа". Старият континент е неизчерпаем на прекрасни, интересни и дори непопулярни места. Сега те ви призовават да покажете, че е така.
Конкурсът има 3 категории: Европа на Откривателите, Европа на Естетите и Европа на Купонджиите, в които ще бъдат публикувани фотоистории. Читателите на сайта ще изберат с гласуване най-добрата история, а авторите на историите, събрали най-много гласове във всяка категория, ще бъдат наградени.

За да участвате, изпратете вашите фотоистории до 30 септември на


Очакваме истории от 6 до 24 снимки (с минимален размер 600 пиксела широчина; jpg, png или gif), текст към всяка снимка (до три изречения) и името на категорията, за която искате да участвате. Важното е снимките и текстът, който изпращате да разказват история: полезна, забавна или красива! Не забравяйте и историите си от България.


Повече за категориите
Европа на откривателите: В тази категория ще публикуваме фотоистории за непопулярни места, нетрадиционни маршрути до села, градчета, пътечки. Разкажете ни как стигнахте до там – с колело, с лодка, пеша, с балон? На каква цена, какво може да се прави там и т.н. И не забравяйте, че дори град като Париж може има своите тайни места, скрити за погледа на обикновения турист.
Европа на купонджиите: ук ще събираме вашите забавни случки: куриозни, нелепи, омазани с кисело мляко против изгаряне, танцуващи, препънати, ужилени от пчела, но въпреки това чаровни моменти от пътуването ви.
Европа на естетите: Това е категорията на красивите снимки. Тук ще подредим най-красивите места на Стария континент. И не е задължително красивите места да са като от пощенските картички. Пратете ни снимките си от поляни, планини, улици с къщи със шарени простори, дворци, площади и т.н.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news