Конкурси

Proekt fotokonkuursss

В рамките на инициативата „Европейска седмица на мобилността" те каним да участваш в нашия фотоконкурс. Темата е „Заедно стигаме по-далеч", а възрастова граница няма. Решихме да не поставяме много рамки, за да можеш да проявиш твоята креативност и да ни заразиш с нея, но въпреки това оставихме и някое друго условие за участие:

Всеки участник/фотограф в област Стара Загора има право да участва с една снимка като я качи на страницата на събитието: https://www.facebook.com/mobilityweekstz. В описание трябва да бъдат посочени в дадената последователност:
1. Име и фамилия на автора на снимката.

2. Описание на снимката: свързано с темата на конкурса (желателно е до 90 символа).

3. Употребата на хаштаговете #mobilityweek и #mobilityweekstz е препоръчителна.

 

Участниците ще бъдат наградени в две категории на 22.09.2017г.:
1. Фаворит на фейсбук аудиторията - 1-во, 2-ро и 3-то място за снимките събрали най-много лайкове (до 21.09.2017г. 23:59часа аудиторията във фейсбук ще има право да лайква снимки на участниците).

2. Специална награда за фаворит на организаторите.

Очакваме вашите творби!
#mobilityweek #mobilityweekstz

 

*Внимание: С публикуването на авторския снимков материал, участниците дават съгласието си той да бъде използван за целите на кампанията «Европейска седмица на мобилността» и декларират, че имат пълните авторски права на публикуваната снимка. Организаторите на фотоконкурса (Община Стара Загора и ЕИЦ „Европа директно") си запазват правото да не публикуват и да дисквалифицират участници предоставили материали с неприлично съдържание и/или непълна информация.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news