Конкурси

poster contest ruseИнформационният център ЕВРОПА ДИРЕКТНО Русе ще отбележи 10тата годишнина от членството на България в ЕС с кампания "Моята 10годишна Европа". 

 

Каним всички деца, които все още не са навършили 10 години и са граждани на ЕС да ни покажат какво е за тях Европа. Търсим мнението им, защото те са тези, които са прекарали целия си живот в Европейския съюз. Бихме искали да видим през техните непредубедени очи как се е променил нашия живот бидейки европейски граждани.

 

От 22 февруари до 30 април 2017г. рисунките могат да бъдат публикувани на нашата страница във FACEBOOK: https://www.facebook.com/EuropeDirect.IC.Ruse/  или изпращани на e-mail: , или до нашия офис: гр. Русе, ул. „Александровска“ №26, Роял сити център ет. 3, ПК 169. Моля посочвайте имената и възрастта на участника, и телефон за връзка.

 

Творбите трябва да са във формат А4, като няма ограничения за използваната техника.

 

Всички рисунки ще бъдат събрани в онлайн албум и най- харесваната творба ще донесе на своя автор награда  – СКЕЙТБОРД на 9 май.

Всички произведения ще намерят място в годишното печатно издание  на центъра ЕВРОПА ДИРЕКТНО Русе.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news