Конкурси

cefВ Официалния вестник на ЕС от 8 февруари е публикувано обявление, че Генерална дирекция „Мобилност и транспорт“ на Европейската комисия отправя покана за представяне на предложения (МСЕ-Транспорт-Смесено финансиране-2017 (Общ пакет) за отпускане на безвъзмездни средства. Предложенията трябва да са в съответствие с приоритетите и целите, определени в Многогодишната работна програма за финансова помощ в областта на Механизма за свързване на Европа (МСЕ), сектор „Транспорт“.

Поканата се отнася до представяне на предложения за проекти от общ интерес, съчетаващи безвъзмездни средства по МСЕ с финансиране от Европейския фонд за стратегически инвестиции, Европейската инвестиционна банка, национални насърчителни банки или инвеститори от частния сектор. Целта е да се привлече в максимална степен допълнително финансиране и капитал при изпълнението на проекти, като в същото време се спазва принципът на некумулативно отпускане. Индикативният бюджет по поканата е 1 млрд. евро.

Съществуват два крайни срока за представяне на предложенията:

  • 14 юли 2017 г., (17:00:00 ч. брюкселско време)
  • 30 ноември 2017 г. (17:00:00 ч. брюкселско време).

Съответната документация по поканата е на разположение на уебсайта на Механизма за свързване на Европа, сектор „Транспорт“.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news