Конкурси

Nauras lovemyapprenticeshipСтажант ли си? Ако е така, защо не вземеш участие в нашия конкурс #lovemyapprenticeship — фото и видеоконкурс за стажанти от цяла Европа. Каква по-добра възможност за теб да покажеш на всички, че твоят стаж е страхотен и да спечелиш двуседмично пътуване в чужбина за езиков курс или друга награда!


Как да участвам?
Всичко което трябва да направиш е да заснемеш снимка или кратък видеоматериал за себе си на твоето работно място и да го публикуваш във Facebook, Twitter или Instagram с надпис „Аз участвам в конкурса #lovemyapprenticeship".
Конкурсът ще се проведе от 26 октомври до 23 ноември, до полунощ (CET). След това жури ще избере победител от 10-те най-популярни материала според броя „харесвания" (във Facebook или Instagram) или „любими" (в Twitter). С участието си в конкурса ти се съгласяваш с правилата.


Какво мога да спечеля?
Основната награда е двуседмично пътуване в чужбина за езиков курс по английски, френски, немски или испански език — чудесна възможност да направиш твоята автобиография по-привлекателна и в същото време да опознаеш един нов град! Включени са и пътните разходи до 500 евро и разходите за настаняване (в училищно общежитие или приемно семейство).
Дори и да не спечелиш голямата награда, можеш да спечелиш една от нашите 15 малки награди: селфи стик, обектив тип „рибешко око" или външна акумулаторна батерия за мобилен телефон.

 

Уебсайт на конкурса

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news