Конкурси

Заемете позиция и уловете мига. Каним Ви за участие в нашия фотоконкурс за 2015 г., вдъхновен от Европейската година за развитие. Всеки месец до септември ние ще обявяваме различна тема, свързана с политиката за развитие. Изпратете ни Вашата снимка по темата заедно с формуляр за участие и можете да получите покана да направите фоторепортаж от пленарно заседание на ЕП в Страсбург.


Как да участвате


Можете да изпратите снимката си и заявката за участие на електронна поща: .


Редакционен комитет ще избере измежду подадените снимки десетте най-добри, а от тях ще определи и победител за месеца. Победителят за месеца става автоматично и финалист за наградата на журито. В същото време десетте най-добри снимки за януари са обявени на нашите профили във Flickr, Facebook и Google+, където всеки един ще може да гласува за своя фаворит. Най-харесваната снимка в края на конкурса ще бъде обявена за победител на публиката. Авторите на двете снимки победители - на журито и публиката ще бъдат поканени на пленарното заседание в Страсбург през ноември.


Резултатите от първата тема на конкурса


Журито избра снимката "Обединени" за най-добра по първата тема от конкурса - "Мястото на Европа в света". Снимката е дело на 31-годишния Емануел Гесанг, шведски гражданин, живеещ в Испания, и показва карта на света без граници, изписвана на гърба на мъж. "Расизмът и неравенствата в Европа и целия свят се влошават", посочва Гесанг. "Смятам, че повече от всякога трябва да подчертаем борбата с расизма, егоизма и неравенството".

 

Вижте повече в колонката вдясно на уебсайт ана ЕП.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news