Конкурси
Европейският икономически и социален комитет стартира третото издание на ежегодния си онлайн видеоконкурс. В тазгодишното издание, организирано в партньорство с латвийското председателство на Съвета на Европейския съюз под надслов Европа в хармония, могат да участват непрофесионални създатели на видеоклипове, хорове и вокални групи от всички 28 държави – членки на ЕС.
 
 
 

video2 

Видеоконкурсът на ЕИСК се завръща и този път включва и допълнителен елемент – музика! Конкурсът се провежда за трета поредна година. Той е организиран в партньорство с латвийското председателство на Съвета на Европейския съюз под надслов „Европа в хармония“, като в него могат да участват непрофесионални създатели на видеоклипове, хорове и вокални групи от всички 28 държави – членки на ЕС. Изискването е да бъде изпълнена Одата на радостта, съпроводена от видеоклип. Той може да бъде посветен на всякакви европейски теми, избрани от участниците. Крайният срок за изпращане на клиповете изтича на 20 февруари 2015 г. Той ще бъде последван от обществено гласуване, а окончателният подбор на победителите ще бъде извършен от жури. Церемонията по награждаването ще се състои през май 2015 г. Нека гласовете Ви зазвучат за „Европа в хармония“!

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЧАСТИЕ!

Екипът, организатор на видеоконкурса на ЕИСК 2015 г.

 

 

TWEETS:

 

#EESC Видеоконкурс 2015 г #EuropeInHarmony – Изпей, снимай, кандидатствай, гласувай, спечели! http://eesc.europa.eu/video-challenge

Интересен видео & певчески конкурс: #EESC Видеоконкурс 2015 г. #EuropeInHarmony – http://eesc.europa.eu/video-challenge

Следете #EESC Видеоконкурс 2015 г. във Facebook http://on.fb.me/1FobQG8 и участвайте в #EuropeInHarmony!

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news