Конкурси

sustainable-energy-weekОпределени са датите за водещотото събитие посветено на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници, което ще се проведе следващата година. От 23до 27юни 2014, Европейската седмица на Устойчивата енергия(EUSEW) ще се проведе вБрюксел,както и в цяла Европа. През идните седмици и месеци, уебсайта на EUSEW ще бъде обновяван с много полезна информация и за двете събития от организаторите (Дни на енергията) и други участници.

 

Междувременно EUSEW даде старт на наградите „Устойчивата енергия на Европа"и „ManagEnergy", разработени да представят най-добрите проекти в сферата на енергийната ефективност, възобновяеми енергийни източници и чист транспорт. Ако сте запалени по повишаване на популярността на вашата фирма, град, асоциация или неправителствена организация и ако искате да привлече вниманието на медиите към Вашия проект, конкурсът е точно за Вас.

 

За достъп до категориите, допустимост, критерии за оценка и формуляр за участие,моля посетете www.eusew.eu/awards-competition.

 

Състезанието ще продължидо 28 март 2014. За да се осигури необходимото качество на Вашата кандидатура, силно Ви препоръчваме да ни предоставите чернова с описанието на Вашия проект в един от предстоящите срокове за оценка. Секретариатът на наградите предоставя персонализирана обратна връзка на основата на равно третиране, като се има предвид допустимостта, степен на завършеност и ниво на разбиране на Вашия проект. Ранното предоставяне на описанието на Вашия проект, ще ви помогне да подобрите качеството на представяне на Вашата идея и ще може да се уверите че проекта се отличава от останалие. С нетърпение очакваме Вашите проекти!

 

Предстоящите срокове за оценка са 31 януари, 28 февруарии 28 март 2014 (краен срок).

 

При евентуални въпроси, моля свържете се с Дейвид Кроус: ; +32 2 340 30 68

www.eusew.eu

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news