Конкурси

Искате ли да спечелите цифров фотоапарат на стойност до 1000 EUR плюс пътуване за двама до Брюксел? Участвайте във фотоконкурса „Европа в моя регион" това лято!

Конкурсът ще се проведе на страницата на Европейската комисия във Facebook. Участниците ще трябва да представят снимки в две категории:

  • „Моят проект", в който могат да участват организации, които са се възползвали от регионално финансиране от ЕС (т.е. от Европейския фонд за регионално развитие или Кохезионния фонд);
  • „Очевидец", в който може да участва всеки, който живее в ЕС и е забелязал проект в своя регион или при посещение в друг регион.

Всичко, което трябва да направят участниците, за да участват, е да направят снимка на проект, от която да личи, че той е осъществен с регионално финансиране от ЕС (напр. на снимката да се вижда билборд, знак, табела и т.н. с флага на ЕС и информация за финансирането). След това във всяка категория ще бъдат излъчени по двама победители: един с гласовете на публиката и един от жури сред подбрани най-популярни участия. Фотографиите ще бъдат оценявани според техните естетически качества, креативност и връзка с регионалната политика на ЕС.

Помогнете ни да споделим новината за конкурса и да покажем някои от чудесните проекти в Европа, които получават регионално финансиране. За да научите скоро още новини, следете на @EU_Regional в Twitter и на страницата на ЕК във Facebook. И накрая, независимо дали сте у дома, или в чужбина, не забравяйте да наблюдавате за проекти и да държите фотоапарата си в готовност!

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news