Конкурси

 

2011-dobrovolchestvoto"Открийте е-доброволчеството" е единствения конкурс в цяла Европа, чиято цел е да представи различни онлайн доброволчески проекти  (проекти, в които доброволци работят заедно чрез интернет), разработвани и осъществявани от неправителствени организации.

В края на конкурса ще бъдат отличени и наградени най-добрите инициативи, които ще представляват основата за изграждане на база данни за добри практики в областта.

Конкурсът е организиран от Фондация "Good Network" и Фондация "Orange" в сътрудничество с други партньори - доброволчески организации, работещи в страните-членки на Европейския съюз. Конкурсът е представен от Европейската комисия като един от водещите проекти на 2011 Европейска година на доброволчеството. 

Въвличането на повече неправителствени организации, които биха могли да участват в конкурса, ще бъде предпоставка да се създаде по-разнообразна и по-богата база данни за добри практики в областта на онлайн формите на доброволчеството.

Допълнителна информация и материали можете да намерите на този сайт: http://www.e-volunteering.eu/competition/materials/

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news