Конкурси

 

Младежката медийна награда се организира от Младежка европейска преса (European Youth Press) съвместно със Съвета на Европа. Тази година темата на конкурса е свободата на медиите. Информацията е публикувана от Асоциацията на европейските журналисти - България. Младежката награда е свързана с член 10 на Европейската конвенция за правата на човека и с виждането, че без свободни медии и плурализъм на мненията, демократичните общества не могат да съществуват.

Награди

Победителите ще получат парична награда в размер на 1000 евро. Те ще бъдат наградени през месец юни по време на сесията на Парламентарната асамблея в Страсбург.

Изисквания и кандидатстване

В конкурса могат да участват журналисти на възраст от 18 до 30 години. Участието е в четири категории: фотография, видео, радио и печатни медии.

Краен срок: 31 май 2011 г.

Допълнителна информация за конкурса и изисквания за материалите можете да намерите тук.

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news