Вашите въпроси за ЕС

Вашият въпрос за ЕС:: Здравейте,може би не тук е мястото за моите въпроси,но напълно се отчаях от липсата на информация. На 20 години съм от г. Пловдив.Безработна съм,но имам идея за бизнес,която искам да реализирам. Навсякъде се тръби,че в Европейския съюз имам някакви права и възможности. Банковото кредитиране изисква непосилни обезпечения и след доста ровене попаднах на европейски механизъм за микрофинансиране „Прогрес“, молбата ми е поне Вие да бъдете така добри и да ми дадете информация! Как мога да кандидатствам,къде и какви са изискванията. Здравейте госпожо Иванова,
Напълно разбирам объркването Ви и се надявам да сме полезни в търсенето на отговор.
Изпращаме няколко линка и файл с банковите институции в България, които би трябвало да отпускат кредити и/или гаранции при облекчени условия за МСП.
Не бих искала да звучи като прехвърляне на топката, но има мрежа на ЕК и в България, която е създадена да подкрепя МСП. В Пловдив мрежата European Enterprise Network се представлява от Търговската камара.
 
 

Успех!

 

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news