Дейности
×

Внимание

JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/szedabg/public_html/europedirect/images/events2010/1-year-kazanlak

×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images//events2010/1-year-kazanlak

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

ЕВРОПА ДИРЕКТНО – СТАРА ЗАГОРА, ОФИС КАЗАНЛЪК НАВЪРШИ 1 ГОДИНА

logo-kazanlakЕвродепутат Илиана Иванова изнесе публична лекция в Казанлък

„Европейското гражданство - нашите права и отговорности" - това е темата на дискусията, в която жителите на Община Казанлък взеха участие на 27 март (събота) от 10.30 ч. Публичната лекция-дискусия на българския евродепутат се състоя в зала „Севтополис", хотел Казанлък, 2-ри етаж. Г-жа Илиана Иванова бе гост на град Казанлък по покана на Европейския информационен център „Европа директно" Стара Загора. Поводът за посещението бе отбелязването на първата годишнина от функционирането на Център „Европа директно" , офис Казанлък на ул. Искра №4.

Домакин на събитието бе Кметът на града, г-н Стефан Дамянов, който посрещна българския евродепутат в Община Казанлък, а след това взе участие в дискусията.Специален гост беше депутатът  от 27- и избирателен район в Народното събрание на Република България Емил Караниколов, към когото бяха отправени въпроси от местните медии, свързани с антикризисните мерки на правителството.

Специален поздрав за Европа директно и гостите на тържеството отправиха деца от детска градина „Мечо пух", гр.Казанлък.

По повод първата годишнина от функционирането на Европейски информационен център в Казанлък, Илиана Иванова обяви откриването на конкурс за детска рисунка на тема „Моето европейско гражданство", който се организира от Европа директно и Община Казанлък и е посветен на Деня на Европа - 9 май.

Г-жа Иванова се включи в наградите за участниците в конкурса, като обяви,че авторите на най-добрите рисунки ще имат възможността да  посетят Европейския парламент, съгласно изискванията за посещение.

Подробният регламент за участие в конкурса ще намерите на сайта на Европейски информационен център Европа директно-Стара Загора, както и в офис Казанлък на ул.Искра №4.

 

 

{gallery}/events2010/1-year-kazanlak{/gallery} 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news