Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Коледа в Дома за медико-социални грижи за деца - Стара Загора

dscn0694 Център „Европа Директно” гостува на коледното тържество на Дома за медико-социални грижи за деца - Стара Загора. Това е най-голямото социално здравно заведение в града с повече от 160 деца на възраст от 0 до 7 години, 80 % от които с увреждания.

На Коледното тържество грееше елха, дядо Коледа и Снежанка щедро раздаваха подаръци и лакомства на малчуганите, които пяха, танцуваха и сурвакаха гостите.

Прекрасните битови условия и голяма част от подаръците са от чужди спонсори и организации, споделиха от екипа на дома. Ежегодно здравното заведение получава финансова помощ от благотворителност, чуждестранни източници или се финансира по проекти първоначално на предприсъединителните фондове, а сега от СФ на ЕС. Имат и собствена фондация в ДМСГ, която ги подпомага.

Директорът на дома прояви интерес относно възможностите за финансиране по европейските програми и се договорихме през Новата 2010 да си сътрудничим в борбата срещу бедността и социалното изключване. 
Център „Европа Директно” остави под елхата своя коледен подарък за децата от ДМСГ и получи покана на 1 юни отново да гостува на детската фиеста.

Разгледайте още снимки от коледното тържество.

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news