Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

"Коледна трапеза на обединена Европа"

kampania_logoЕвропейският информационен център „Европа Директно” - Стара Загора организира  „Коледна трапеза на обединена Европа”, която ще се състои на 15 декември 2009 г. от 18.30 ч. в Регионална библиотека „Захарий Княжески”.

Събитието е част от Календара за 2009 г. на  Центъра и включва представяне на традиционните коледни ястия и рецепти от различни страни и региони на Европейския съюз. Децата от социалните домове в региона ще се включат в коледната трапеза, а също и в забавната програма на вечерта с кратки музикално-сценични изяви, допринасяйки за нейната празничност и настроение.

Същата вечер, по повод на настъпващата 2010 - Европейска година на борбата с бедността и социалното изключване, ще се проведе благотворителна акция, която е част от дарителската кампания за набиране на средства и продукти за поддържане на социалните кухни и хранителната банка в Стара Загора.

Кампанията се се подкрепя от Община Стара Загора и се организира с обединените усилия на граждански и неправителствени организации от града: Агенция за регионално икономическо развитие, Иннер Уийл, Ротари Клуб, Обществен дарителски фонд-Стара Загора, Търговско-промишлена палата, Клуб Интеракт, Зонта Интернешънъл Клуб-Стара Загора, Лайънс Клуб „Стара Загора– Тракия”.

Нека направим своето дарение! Да се почувстваме по-добри! 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news