Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Информационният център "Европа Директно" в Ст. Загора организира засаждане на еврогоричка в Казанлък

img_4999В продължение на лятната информационна кампания на Представителството на Европейската комисия в България и федерация "Зелени Балкани", посветена на проблемите на климата и опазването на околната среда "Акция Климат", Информационният център "Европа Директно" в Стара Загора чрез бюрото си в гр. Казанлък организира засаждане на еврогоричка от 40 дръвчета на 10 септември 2009 г. (вторник) в парк "Тюлбето" (в непосредствена близост до автентичната Казанлъшка гробница). Официален гост на събитието ще  бъде г-н Стефан Дамянов, кмет на Община Казанлък.

По време на гостуването на "Акция Климат" в Казанлък на 10 - 17 август 2009 г., младежи от общината се регистрираха за участие в европейската младежка кампания за защита на околната среда "Кликни и засади дърво". Тъй като те са сред първите 5 000 участници от цяла Европа, които се включват в кампанията, получават безплатно от Европейската комисия младо дръвче (от семейство Чашкодрянови) заедно с инструкции за засаждане.

Всеки от участниците има шанс да спечели лагер за еко-обучение в Европа като качи снимка на своето дръвче от еврогоричката на специалния интернет сайт с интерактивна карта на засадените дръвчета в Европа.

Подробности за кампанията на сайта clickatree.europa.eu
 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news