Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Европа и възможностите за работа

Европа Директно – Стара Загора продължава традиционната си годишна информационна кампания насочена предимно към млади безработни. Целта на информационната кампания е да запознае безработните лица с възможностите, които им предоставя европейската мрежа EURES, както и правата им като работници от страна-членка на Европейския съюз.
Ролята на Европа Директно – Стара Загора е да популяризира правата и задълженията на българските граждани при свободното движение в страните от ЕС.
На 10.11.2017г. от 11:00 ч. в сградата на Дирекция „Бюро по труда” – Ямбол се проведе информационен ден EURES -„Европа и възможностите за работа”, със съдействието на Дирекция „Бюро по труда” – Ямбол и Ямболска Търговско Промишлена Палата. Присъстващите получиха подробна информация за начина на онлайн подбор на кандидати, оформяне на документи и интервюта с избрани кандидати.
Всички участници получиха и печатни материали, предоставени от Европейски информационен център Европа Директно – Стара Загора.

 

IMG 4848

 

IMG 4844

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news