Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Среща –дискусия на тема: "Младежките предизвикателства в приоритетите на Българското председателство" на 3 ноември 2017 г. в Стара Загора

От 1 януари догодина България поема Ротационното председателство на Съвета на Европейския съюз, отговорна задача, която изисква информираност и подготовка на цялото ни общество, особено на младите хора.
Приоритетите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз ще бъдат обсъдени в Стара Загора с Министъра за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз (ЕС) 2018 Лиляна Павлова и нейният екип.
Срещата –дискусия на тема: "Младежките предизвикателства в приоритетите на Българското председателство" се организира със съдействието на Община Стара Загора и ЕИЦ Европа Директно - Стара Загора. На нея ще бъдат обсъдени предизвикателствата в приоритетите на българското председателство, особено тези, свързани с младите хора.
Форумът ще се проведе на 3 ноември 2017 г. от 15.00 часа в зала „П.Р. Славейков" в сградата на Община Стара Загора.
В срещата ще се включи и евродепутатът Ева Майдел, която ще представи младежките политики и инициативи на Европейския парламент.
По нейна инициатива след дискусията ще бъде открита изложба, посветена на Българското председателство. Старозагорци ще могат да я видят по алеята в парк „Пети октомври".

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news