Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Медиен семинар на тема "Да комуникираме Европа", посветен на предстоящите избори за ЕП

 

ed-sz

logolast-bg-curves2

Европейски информационен център „Европа Директно"- Стара Загора организира медиен семинар на тема "Да комуникираме Европа", посветен на предстоящите избори за Европейски парламент, който се състоя на 24.04.2009 г. (петък) от 11.00 - 17.30 ч. в Зала 2 на Община Стара Загора. Темите включват гражданската инициатива за честни и прозрачни избори и европейските нагласи - две години след членството.

 

 

 

Лектори на семинара:

bozhkovМарин Божков (Асоциация „Прозрачност без граници" /„Трансперънси интернешънъл"), юрист от София. От 1994 г. е работил на експертни и ръководни длъжности в Агенцията за приватизация, Центърът за масова приватизация, Комисията по ценните книжа и фондовите борси, както и като частен консултант. Свидетел на целия процес на преструктуриране на собствеността в България, напоследък стана известен с водените от него обществени кампании по болезнени въпроси - купуването на гласове, участието на престъпните структури в политиката и икономиката на страната, както и с предупреждението, че правителството създава нови икономически структури по модела на Мултигруп.

Автор на десетки юридически статии и изследвания, както и на фейлетони и  анализи в централния печат.

 

 

chakarovРумен Чакъров (социолог, гл. специалист в НЦИОМ към НС)

Участниците ще имат възможност да дискутират всички въпроси, касаещи вота на гражданите и да получат пакет информационни и рекламни материали за предстоящата кампания (аудио-видео клипове, спотове, банери...). Разходите по организацията и обядът са за сметка на организаторите.

 

medienseminar1 medienseminar2 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news