Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

"Европа Директно" участва в награждаването на победителите от конкурса "Между небето и земята"

През 2009 г. по случай 30 години от полета на първия български космонавт, UNESCO обяви годината за Международна година на астрономията. По този повод, Общински детски център проведе в периода март - май конкурси и състезания под мотото "Между небето и земята" в които взеха участие всички основни и средни училища на гр. Стара Загора. Той включва три направления: Изкуство (конкурси за рисунки, поезия, малки театрални и музикални форми); Наука (рисунки, фотографии, изготвяне на доклади, презентации, макети по различни научни теми, свързани с астрономията и екологията); Спорт (спортни състезания, забавен многобой и крос).

Европа Директно - Стара Загора журира и участва в награждаването на участниците от направления Наука (конкурс за презентации по тема, свързана с екологията, напр. промените в климата, глобалното затопляне и др.)  и Спорт.  На 1 юни след спортните състезания се проведе заключителната част с награждаването, което ще завърши с гала концерт за децата в Парк МОЛ - Стара Загора.

1jine mol

mol mol

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news