Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Коледна трапеза на обединена Европа 2013

За пета поредна година Благотворителното събитие „Коледната трапеза на обединена Европа” събра 17 неправителствени организации и клубове от Стара Загора в една обща кауза.Тази година тя бе за подкрепа на Старозагорската опера, която беше домакин на събитието.? 

Благотворителната вечер започна с концерт от коледни песни и мюзикъли на солистите, хорът, оркестърът и балетът на Държавна опера - Стара Загора, с хореограф Алида Бонева, диригент Красимир Къшев и режисьори Славчо Николов и Георги Динев.? 
Гостите имаха възможността да опитат изискани блюда и коледни сладки, характерни за всяка от 28-те страни членки на Европейския съюз, приготвени от ученици на Професионална гимназия по обществено хранене "Райна Княгиня" – Стара Загора.


От покани за събитието, благотворителния търг на кулинарни изкушения, предоставени безвъзмездно от старозагорските ресторанти, както и колекционерски вина и традиционната томбола, бяха събрани 11 200 лева в подкрепа на Операта в Стара Загора.


Основни организатори на вечерта отново бяха Европа Директно - Стара Загора, Обществен дарителски фонд - Стара Загора и Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Pokana 2

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news