Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Пътуваща изложба "Да работим в полза на бъдещето като отговорни граждани на ЕС" в Стара Загора

Европейски информационен център Европа Директно Стара Загора е поредната спирка на пътуващата изложба "Да работим в полза на бъдещето като отговорни граждани на ЕС", която пристига специално по случай празника на града ни – 5 октомври.


Във фоайето на Регионална библиотека „Захарий Княжески", от 3 до 7 октомври, старозагорци и гостите на града ще могат да разгледат пътуващата изложба. Основният акцент е поставен върху правата на гражданите, предимствата, които ни дава членството в Европейския съюз и ролята на европейските институции за подобряване на всекидневието на гражданите.


Организатори на пътуващата изложба са Европейската комисия и Алиансът от неправителствени организации по повод на Европейската година на гражданите 2013, в който членуват АРИР – Стара Загора и Европа Директно Стара Загора.


Европейският институт, с финансовата подкрепа на Представителството на Европейската Комисия в България, преведе и отпечата девет информационни пана. Те бяха представена официално по време на откриването на инициативата "2013 - Европейска година на гражданите" в Софийската градска художествена галерия.


До този момент изложбата е видяна от гражданите на Пловдив, Русе, Смолян, Габрово, Враца, Благоевград, Кюстендил, Варна, София и Велико Търново . След Стара Загора изложбата ще отпътува за Сливен.

?? 

За контакт:
Константин Стоянов
Координатор Информационен център „Европа директно"
042 605 007
087 902 19 97

Местоположение : фоайето на Регионална библиотека „Захарий Княжески"

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news