Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Фестивал на виното и културното наследство АВГУСТИАДА

Посетете първото издание на АВГУСТИАДА и опитайте от виното, което ще представят водещи български и чуждестранни изби, вкусете от специалитетите, които ще приготвят на място майстор-готвачи от България, Италия и Гърция.

Фестивалът на виното и културното наследство АВГУСТИАДА ще се проведе в Стара Загора от 19 до 21 октомври т.г. Амбицията на организаторите е този форум да се развие и да се наложи като ежегодна културна и туристическа атракция с национално и международно значение. Ако желаете да присъствате на гала вечерята на 20 октомври от 20:00 ч. в Парк хотел Стара Загора (куверт 50 лв.), трябва да заявите това до 10 октомври. Актуална информация за събитието можете да получите на  www.avgustiada.com.

В рамките на конференцията по време на Августиада 2012 в зала 33 на Регионалния исторически музей, ръководителят на Европа Директно - Стара Загора, Румяна Грозева ще изнесе лекция на тема "50 години Обща селскостопанска политика на Европейския съюз". Заедно с интересни факти от историята на една от най-емблематичните за развитието на Европейския съюз общностни политики, гостите ще имат възможност да получат и тематични печатни материали, предоставени от Европа Директно - Стара Загора.
 
 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news