Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Еко-разходка на Европа Директно - Стара Загора

 

logo_act_ageНа 22 септември Европа Директно - Стара Загора организира провеждането на „Еко-разходка", събитие, което е съобразено с темата на 2012 Европейска година на активния живот на възрастните хора и солидарността между поколенията и има за цел да достигне до възможно най-голям брой жители и гости на града ни. Събитието се организира в партньорство с Младежки Информационен Консултантски център „Различният поглед"-Стара Загора, Община Стара Загора и Регионален Екологичен Център за Централна и Източна Европа - клон България.

Програмата предвижда пешеходна разходка в Стара Загора с предварително обособен маршрута и два контролни поста, през които участниците ще получават удостоверение за успешно преминат етап. За начало на маршрута организаторите предвиждат парк „Аязмото" (от „Жабките"), а за негов край - Станционната градина. Двата контролни пункта ще бъдат разположени на бул. „Метрополит Методи Кусев" между улици „Васил Левски" и „Боруйград" и в близост до шадравана в парк „5-и Октомври".

Началото на Еко-разходката ще започне в 10:30. Поради липса на състезателен характер, участниците ще могат да стартират до 12:30, а на финала ще бъдат посрещани до 13:30.

За всички успешно преминали всички контролни постове, екипът на Европа Директно - Стара Загора е предвидил различни награди, които ще бъдат получени веднага след финала.

Включете се и Вие, за да отбележим заедно този паневропейски ден!

 

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news