Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

„Наследници на традициите" – изложба-конкурс на студенти

Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора, съвместно с Градска Художествена галерия - Стара Загора и Община Стара Загора ще представят изложба от творби на студентите от факултета по изобразително изкуство при Великотърновския университет ?Св. Св. Кирил и Методий?. Изложбата ще бъде открита на 30 май от 18:00 в Западната зала на Градската художествена галерия в Стара Загора. Темата на експозицията е ?Наследници на традициите?.
Градска художествената галерия - Стара Загора приема за втори път изложба на студенти от Великотърновския университет ?Св.Св. Кирил и Методий? след 2010 година, отново в резултат на успешно партньортво с Европа Директно - Стара Загора. Автори на 25-те творби са третокурсници във висшето учебно заведение, които са се представили в стиловете живопис и плакат. По думите на Марин Добрев, директро на Градска художествена галерия - Стара Загора, творбите са селектирани изцяло от деканското ръководство на Факултета по изобразително изкуство на факултета по изобразително изкуство при Великотърновския университет ?Св. Св. Кирил и Методий?. Експозицията ще остане в западната зала на градската художествена галерия до 23 юни. 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news