Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Връзка между поколенията в ПГЕ „Джон Атанасов”

На 27 април 2012 година от 11:30 часа в сградата на Професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов" ще бъде проведено събитие в рамките на 2012 Европейска година на Активния живот на възрастните хора и солидарност между поколенията.

Събитието се организира по инициатива на Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора. То е част от предвидените от Европейската комисия кампании, отбелязващи тематичната година.


ПГЕ „Джон Атанасов" ще вземе участие в проекта generations@school или „поколенията в училище". В рамките на този проект училищата организират срещи между ученици и възрастни хора, на които ще се обсъжда по какъв начин да се обединят сили за постигане на взаиморазбирателство между млади и стари.

Така учениците от ПГЕ „Джон Атанасов" ще научат бивши свои учители да работят с компютър, а те от своя страна ще разкажат историята на професионалната гимназия.

Участниците ще публикуват снимки, житейски истории и впечатления на сайта на проекта http://www.historypin.com/gats/en/.

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news