Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Европа Директно финализира Европейската година на доброволчеството

На 1 декември 2011 г. от 17.30 ч в Общинския информационен център на ул. „Искра" №4 , общинският офис на Европейския информационен център ще обобщи резултатите от общинската кампания „Осинови паметник", като по този начин финализира дейностите от работния си план през годината, които бяха посветени на доброволчеството.

Кампанията „Осинови паметник" стартира в началото на годината под патронажа на Кмета на Община Казанлък и в партньорство с двата най-големи музея в града: Национален парк-музей "Шипка-Бузлуджа" и Исторически музей „Искра".

На събитието ще присъстват представители на местната власт, директорите на двата музея и представители на организациите - осиновители, които се грижиха за паметници на територията на община Казанлък.

Казанлъшки доброволци участваха в Европейски тур на доброволчеството в София, който гостува в България от 24-26 ноември. По време на тура общинският офис в Казанлък представи презентация на резултатите от „Осинови паметник" в НДК. Специално участие в Европейския тур имаше и българският Еврокомисар Кристалина Георгиева, която се срещна с представителите на мрежата „Европа директно" в България и отправи специално послание към доброволците в региона.

Посланието ще бъде излъчено на събитието в четвъртък, 1 декември 2011 г. в изложбената зала на ул."Искра" №4.

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news