Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

Благотворителна вечер "Коледна трапеза на обединена Европа"

S7005159

За трета поредна година в Стара Загора ще се проведе "Коледната трапеза на обединена Европа" инциирана от Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора и Обществен дарителски фонд - Стара Загора.

 

Събитието ще се проведе на 20 декември от 18:30 в сградата на Младежкия дом в Стара Загора в познатия вече формат. Тази година в инициативата се включват още повече организации и клубове: Европейски информационен център Европа Директно - Стара Загора, Обществен дарителски фонд - Стара Загора, Търговско промишлена палата - Стара Загора, Младежки общински съвет - Стара Загора, Зонта клуб - Стара Загора, Ротари клуб - Стара Загора, Иннър Уийл клуб - Стара Загора, Ротаракт клуб - Стара Загора, Интеракт клуб - Стара Загора, Лайънс клуб Тракия, Лайънс клуб Августа, Клуб на работодателя и Клуб Мисис България.

Каузата на тазгодишното издание на благотворителната "Коледна трапеза на обединена Европа" ще бъде "За децата на Стара Загора". Пълната стойност на поканите с цена 20 лв. е за благотворителната кауза.

Традиционните за всяка страна от ЕС Коледни блюда отново ще бъдат приготвени и представени от възпитаниците на Професионална гимназия по облекло и хранене "Райна Княгиня".

 

 

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news