Дейности

Календар

Вижте по година Вижте по месец Търси Към месец

ФОРУМ Възможности за финансиране на проекти в областта на енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници

Форумът ще се проведе на 10 март 2011 г. в голямата зала на регионална библиотека Захарий Княжески. На него ще бъдат представени раазлични възможности за финансиране, на проекти в областта на ЕЕ и ВЕИ в публичния, частния и  гражданския сектори. В рамките на форума ще бъдат разгледани схеми за безвъзмездна финансова помощ на такива проекти по ОП Регионално развитие и ОП Конкурентоспособност. Ще бъдат представени и преференциални кредитни линии за ЕЕ и ВЕИ на ЕБВР, както и специлизирани програми и продукти на други организации и финансови институции.
В рамките на форума ще се проведе информационна изложба за технологии, материали и услуги в сектора на ЕЕ и ВЕИ.
 
Tърговско-промишлена палата – Стара Загора и Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора, в партньорство с ЕнКон Сървисис, официален консултант по кредитни линии на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) за ЕЕ и ВЕИ, с подкрепата на Областна Администрация Стара Загора, Агенцията за енергийна ефективност и Фонд Енергийна ефективност, организират ФОРУМ Възможности за финансиране на проекти в областта на енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници (ЕЕ и ВЕИ).
 
Участниците във форума ще имат възможност да се срещнат с представители на организаторите, презентаторите, финансови институции, организации и фирми и да получат професионално съдействие за разработване, управление и финансиране на техните проекти за ЕЕ и ВЕИ.
 
 
 
 
 
Условия за участие във форума:
 
За слушател - 36 лв., която включва: материали от форума с презентациите на лекторите, достъп до изложбата, възможност за организиране на индувидуални срещи с презентатори и изложители, обяд и кафе пауза.
 
За изложител - фирма или организация, представяща технологии, материали и услуги в сектора на ЕЕ и ВЕИ - такса 96 лв., която включва: информационен щанд до 1 кв.м с възможност за разполагане на информационно-рекламни материали и експониране на дребни елементи или изделия; право на един слушател във форума.
 
За презентация на организация или банкова институция – такса 240 лв., която включва: презентация пред участниците във форума в рамките на 10 мин., разпространение на информационно-рекламни материали сред участниците; право на един слушател във форума.
 
За всеки допълнителен слушател от един участник се заплаща такса от 30 лв.
 
Цените са с включен ДДС.
Краен срок за регистрация и плащане на таксата - до 8 март 2011 г.
Моля, изпращайте попълнените регистрационни карти на:  или на факс 042 626033, 626297.
Допълнителна информация можете да потърсите на тел. 042 626297, 605007 и на посочения електронен адрес.

 

Обратно

JEvents v3.1.2 Stable   Copyright © 2006-2013

anketa

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

ecrc

Полезни връзки

rep_office_b
kristalina

button_ep_bg

eesc
button_treaty_of_lisbon_bg
politiki
fondovete
solvit_b
eubookshop

patuvane-v-evropa

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_debateeurope

button_ecc
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en

Европейска година за развитие

justice
button_climate-action_bg

banner-lifelong-blog
button_eutube
logo_CoR_bg

 90355169 233826561090752 4566392577518993408 n

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

140610-biodiversity
kids-corner_bg

safeonline

 

eu-civic-news